Pufuleti de Baia Mare

Despre noi

  • Pe piata romaneasca, din 1994, SC ALNIZE SRL este o companie cu traditie si experienta în fabricarea de pufuleti. De-a lungul timpului, pe langa activitatea de distributie, care ne-a ajutat sa crestem si sa ne dezvoltam si sa ne facem cunoscuti în toate judetele tarii, calitatea pufuletilor „veverita pofticioasa” si pretul atractiv al produselor noastre a condus la mentinerea clientelei formate cât si la atragerea altor beneficiari. În prezent, fabrica de pufuleti „veverita pofticioasa” desfasoara 2 activitati: Productia de pufuleti „veverita pofticioasa” si Distributie în toata tara.
  • Produsele noastre, patentate sub marca de „veverita pofticioasa”, sunt realizate la standarde ecologice printr-un proces tehnologic de productie inovativ. Pentru cresterea calitatii produselor, în 2006, la nivelul societatii a fost proiectat si implementat sistemul de securitate alimentara HACCP.
Fabrica „veverita pofticioasa” plaseaza în centrul preocuparilor sale satisfacerea clientului prin: Calitatea superioara a produselor livrate Promptitudine în onorarea comenzilor